Små stekte ostekaker med krem og bringebær.
Små ostekaker:
1 boks cottage cheese(300g)
1 kremost (100 g)
2 dl fløte
3 egg
skall av ca 1/2 sitron
50 g sukker
1,5 ss maisennamel
Riv skallet av sitronen,
bland cottage cheese, fløte, eggeplommer,
maisenna, sukker, kremost og
sitronskallet i en kjøkkenmasin,
og kjør det til massen er glatt.
Hvisp hvitene stive.
Vend forsiktig hvitene i massen.
Fordel ostemassen i 9-10 former.
Stekes i ca 1 t i 125 g.
De vil se ut som sufleer
og kan selvfølgelig serveres varme,
men detter ned når de blir kalde,
og jeg synes de er best kalde.
De holder seg godt i kjøleskapet i 2-3 dager.
Serveres med bær og pisket krem.
(ta de forsiktig ut av formen med en kniv
og sett de på et fat eller en søt skål)
Eller med bær og kesam/rømme og et dryss med melis.
Har bakt disse, de var nydelige!!!