Sjokolademousse til 4:
40 g mørk sjokolade 70%
40 g godt smør
100 g kremost
2 eggeplommer
2+1 dl fløte
2 ss sukker eller Sukrin
Smelt smør og sjokolade i vannbad
eller i microen i ca 1-1,5 min pass på.
Avkjøles.
Rør eggeplommer,sukker/sukrin og kremost sammen
til det er kremet.
Pisk fløten til krem, ta av ca 1/3 av kremen(til pynt)
Rør fositig kremen i osteblandingen,
tilsett den smeltede sjokoladen.
Fyll mousseen i fine gamle kopper.
Toppes med en skje krem og litt sjokolade eller kakao nib.
Server gjerne en kopp espresso til.
Ja, takk her også! Har aldr forsøkt kremost i sjokolademousse. Likte innlegget ditt om sashimi vekdig godt ogsa!
Una buona ricetta con il cioccolato, ciao
Ååååååå det så bare himmelsk ut!!!
Herlighet, dette så vel godt ut? Nam, nam…
Og det så slett ikke så vanskelig ut å lage heller…
Kanskje jeg skulle prøve meg på dette?
Oioi! Dette ser fantastisk godt ut!
Nam nam NAM! Ja, takk!
Ingenting hadde smakt meg bedre nå en akkurat en slik kopp med litt herlig sjokolademoussè!
Klem fra meg