Biff med skampi,
Ca 250 g ca 2 cm tykk biff pr person.
Legg ut kjøttet på benken så det blir romteperert ca 30 min.
Krydder biffene med salt og pepper.
Ha godt smør tilsatt litt olje i ei stekepanne,
når den er god og varm legges biffene i.
Stek biffen på sterk varme til kjøttsaften pipler ut på oversiden,
snu biffen og stek til det pipler på den andre siden.
La biffene hvile litt før de servers.
Tre 3 skampi pr person på grillspyd.
Sek de på serk varnme ca 1 min på hver side til de er rosa.
Blomkålmos:
4 porsjoner
600 g blomkål
1,5 dl fløte
2 store ss kesam
1 ss godt smør
salt og pepper.
*
Kok blomkålen til den er mør i lettsaltet vann.
Ta av vannet og tilsett fløte, kesam, smør og mos det
med en stavmikser. Smak til ed salt og pepper.
Kantarellstuing:
til 4 porsjoner
400 g kantareller(fra fryseren eller boks)
2 dl fløte
2 ss godt smør
1 ss maisenna eller 1 ts Johannesbrødkjernemel
50 g persille
salt og pepper
*
Kok opp kantarellene i fløte og smør.
Rør ut maisenna eller johannesbkm. i litt kaldt vann
rør det i og kok opp. Ta kasserollen av plata og tilsett
hakket persille. Smak til med salt og pepper.
*
Legg opp mos, stuing, biff og skampispyd på 4 tallerkener.
Strø litt persille eller hakket limeblader over.
Hi there, just became alert to your blog through Google,
and found that it's truly informative. I am going to watch out for brussels. I'll appreciate if you
continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing.
Cheers!
Also see my web page: custom stickers,custom labels,printing,