Bløtkarebunn/Sukkerbrød:
(26 cm diameter)
6 egg
150 g sukker
180 g hvetemel
1 ts bakepulver
Det viktigste når men lager kakebunn er å veie opp nøye.
Pisk egg og sukker til en tykk, lys eggedosis.
Vei opp mel og sikt mel og bakepulver.
Vend det forsiktig inn i eggedosisen
med en slikkepott.
Smør ei kakeform med løs ring (26 cm)
og strø med mel.
Hell i kakedeigen.
Stek kaken i forvarmet ovn 170 g.
Steketid ca 40 min.
Avkjøl kaken på rist.
thank you nice…. emm yummy
judi bola | bandar bola | taruhan bola | domino online | domino qq | domino 99
Prøver meg på oppskriften. Har satt formen midt i komfyren på en rist. Er det riktig?
– Nybakt 65-åring
Om jeg har en form på 24 da??? Blir de 125 og 160 ?
til 24 cm form tror jeg ville tatt 4 egg, 100 g sukker og 125 g mel og 3/4 ts bakepulver
Incredible points. Great arguments. Keep up the great effort.
Here is my site: bola tangkas
When someone writes an paragraph he/she maintains
the thought of a user in his/her mind that how a user can understand it.
Thus that's why this post is amazing. Thanks!
Also visit my site … jeremy scott
Aw, this was an incredibly nice post. Taking a few minutes and actual effort to
produce a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never
manage to get nearly anything done.
Feel free to visit my web site – http://smartsass.info/
Anne: 7 egg, 175 g sukker, 200 g hvetemel, 1 ts bakepulver.
Skal lage en kake på 28 cm til i morgen, hvor mye mer bør jeg øke oppskriften din?
Denne skal eg prøve neste gang eg skal lage kake:)
Du får alt til å virke så enkelt!
Ha ein fin søndag vidare
Jeg har nesten samme oppskrift- og den blir alltid høy og fin 🙂 Har 150 gr hvetemel i min, men ellers er den helt lik!!
Ha en fin søndags kveld
klem Tove