Pinnebrød:
4-6 stk
2 kopper hvetemel
1 kopp vann
1 ss olje(raps)
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
Bland det tørre i en bolle og ha i vann og olje.
Rør til det blir en fin deig, ha i litt mer mel om nødvendig.
(Tips. skal du på tur, ta med ferdig deig i en pose.)
Spikk pinner av ferske pinner/greiner,
ta av barken øverst der deigen skal sitte.
Ta en del av deigen og rull den mellom henden til ei pølse.
Snutt den rundt pinna/greina.
Stek pinnebrødene over glørne i bålet.
Spises som det er, eller som brød til grillpølsa.
Men å så mysigt. Det var så längesedan vi gjorde pinnbröd. Bra idé
Åååå 🙂 Dette minner meg om regnfulle turer på barneskolen der høydepunktet var bål og pinnebrød som var svidde utenpå og rå inni 🙂 Koselig!