Vist smaken av kjøttet er viktigere enn sprø svor,
Svinestek til 4 personer:
1 stk svinestek ca 800 g.
Del opp svoren i ruter.
Eller fjern svoren……
*
Tilbehør:
800 g små mandelpoteter
*
Blomkålpure: av 400 g blomkål + 1 dl fløte.
– kok blomkålen mør,
Hell av vannet og ha i fløten.
Lag pure med en stavmikser,
smak til med salt og pepper.
*
Salat av:
1 avokado, 2 tomat
Marinade:
2 ss kreklingsirup (alternativ solbærsirup)
2 ss sennep (Dijon)
1/2 ts chilliflak
1-2 ts hakket rosmarin
1 ts salt
1 ts salt
1/2 ts pepper
Kreklingsirup,
sennep,
chilli,
opphakket rosmarin, salt og pepper
blandes til en marinade.
blandes til en marinade.
Gni inn hele svinesteken i marinaden.
La den ligge og trekke til seg smakene
i minst 1 time, gjerne natten over.
Vask potetene og ha de i en ildfast form.
Legg svinesteken over,
og sett i et steketermometer
Stekes i ca 180 g forvarmet ovn til
steketermometeret viser 70 grader.
Ta steken ut av ovnen, kjenn om potetene er ferdige,
Svoren blir ikke så sprø, men kjøttet smakte kjempegodt.
Skal du ha sprø svor anbefaler jeg den linken her.
Great weblog right here! Additionally your website rather a lot up fast!
What host are you the use of? Can I am getting your associate
link in your host? I desire my website loaded up as fast
as yours lol
My site :: pixocool.com
Mmmmm dette ser virkelig godt ut !!! Fikk virkelig lyst til å prøve. Kanskje en ide for søndagens middag 🙂
Klem fra Siv
Vakre bilder! 🙂