Vi bruker samme oppskrift som til
kanelsnurer med gulrot.(oppskrift her)
*
Det blir 2 klippekranser,
eller 1 klippekrans og 20 kanelsnurrer
av oppskriften.
Lydia kjevler deigen avlang,
smører et lag med smør på,
og strør på sukker og kanel.
Ruller deigen til ei pølse,
og legger den på ei bakepapirkledd stekeplate.
Nå må den formes som en ring.
Så skal Lydia begynne å klippe.
Hun klipper på skrå nesten igjennom deigen
.. med ca 2 cm mellomrom.
Til alt er klippet opp.
Nå skal de oppklippede delene brettes fra hverandre.
En innover, en utover, en innover, en utover….
til alle er flyttet på.
Se så fint det ble!
Heves i 30 min
Stekes i forvarmet ovn 200 g i 15-20 min.
Pass på.
Klippekransen spises nystekt.
Den er også super å fryse.
Titt innom her og se hvor vi serverte Klippekransen.
Titt innom her og se hvor vi serverte Klippekransen.
nam denne skal lages, ja i dag trur eg 🙂
henriette
Ser godt ut. Nå fikk jeg lyst på å bake. Tusen takk!
Jessica 🙂
Åh så flink hun er 🙂 jeg har aldri laget klippekrans før, men nå skal jeg hive meg på det en dag 🙂
klem fra swimzy
Ja, det må jeg si var en storbaker av en så ung dame! Den er jeg helt sikker på var kjempegod!!
Hei. Klippekrans har jeg laget flere ganger, men får den aldri sååå fin. Jeg må klippe enda mer ! : )
Så kjempe flink Lydia !!! Kransen ser utrulig god ut. Og den oppskriften var ikke dum.
Ønsker deg en hærlig onsdag
Klem fra Siv