Safranbrownie med snøkrem


Safranbrownie med hvit sjokolade, toppet med ostekrem gull og julepynt.

Dekorativ og fantastisk god!
Fikk julebrev med denne oppskriften fra Borgebyen.
(jeg sløyfet mandlene og brukte kremost med mandarin og ananas istedet for ferskost)
Safranbrownie:
150 g smør
150 g hvit sjokolade
1 g safran
3 egg
160 g sukker
80 g hvetemel
 Pisk eggedosis av egg og sukker.
Selt smøret og sjokoladen i microen eller over vannbad.
Tilsett safranen, så den får godgjøre seg i den varme sjokoladen.
 Bland sjokolade/smør og mel i eggedosisen.
Rør lett til alt er blandet.
Ha røra i en bakepapirkledd rundform 26 cm.
 Stek kaka i forvarmet ovn 150 g i ca 50 min.
 Avkjøl kaka på rist.
Fjern ringen og plasser kaka oppned på et serveringsfat.
Ta av bakepapiret.
Snøkrem:
300 g kremost med mandarin og ananas
50 g smør
1,5 dl melis.
 Bland sammen ost, melis og smør til en glatt krem.
Smør det utover toppen på den avkjølte kaka.
 Pynt med bladgull(kjøpte bladgull hos Harrods i London men du kan bla.kjøpe her)
og annen kakepynt (kjøpt her).
Jeg har kjøpt kakepynt i tre som plukkes bort når kaka spises.
De kan vaskes lett for hånd og brukes flere ganger.
 Kaken ser nydelig ut bare med bladgull!
 Her er den ferdigpyntet!
 ***
 **GOD **JUL**
Mmmm! : )

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “Safranbrownie med snøkrem