Ovnspannekake med stekt bacon og blåbærsyltetøy,
Ovnspannekake:
til 2-3 stk.
1/2 l melk
2-3 egg
3 dl hvetemel
1/2 ts salt
1 ss sukker
3 ss smeltet smør
+ 3 ss smeltet smør til å smøre ovnspanna med.
*
tilbehør:
Blåbærsyltetøy og stekt bacon
Det første du må gjøre er å sette stekeovnen på 220 g.
Smelt smør og avkjøl.
Pisk sammen egg, salt og sukker,
ha i vekselvis melk og mel.
Pisk så lite som mulig til en glatt røre.
Tilsett 3 ss smeltet smør og rør.
Røra blir som ei vanlig pannekakerøre.
Smør ei lita ovnspanne med smør.
Hell i røra.
Stek ovnsannekaken i forvarmet stekeovn 220 g.
Ovnspannekaken er ferdig når den er hevet og er gylden,
det tar ca 25-30 min.
Serveres nystekt med sprøstekt bacon og blåbærsyltetøy.
Tips! Lager du dobbel røre må, du bruk den store ovnspannen til å steke den i.
Husk å forvarm ovnen!
wonderful post, very informative. I ponder why the other specialists of this sector don't understand this. You must continue your writing. I'm
sure, you've a great readers' base already!
My page – decals
Takk for oppskriften, andres gangs tillagning. Snadder 🙂
Så flott! 🙂
Takk! Har bestandig lurt på hva ovnspannekake var.
Dette er kjempe godt! :O)