Ovnspannekake


 Ovnspannekake med stekt bacon og blåbærsyltetøy,
enkel og grei middag, som iallefall mine barna satte stor pris på!
 Ovnspannekake:
til 2-3 stk. 
1/2 l melk
2-3 egg
3 dl hvetemel
1/2 ts salt
1 ss sukker
3 ss smeltet smør
+ 3 ss smeltet smør til å smøre ovnspanna med.
*
tilbehør:
Blåbærsyltetøy og stekt bacon
 Det første du må gjøre er å sette stekeovnen på 220 g.
Smelt smør og avkjøl.
Pisk sammen egg, salt  og sukker,
ha i vekselvis melk og mel.
 Pisk så lite som mulig til en glatt røre.
Tilsett 3 ss smeltet smør og rør.
 Røra blir som ei vanlig pannekakerøre.
 Smør ei lita ovnspanne med smør.
 Hell i røra.
Stek ovnsannekaken i forvarmet stekeovn 220 g.
Ovnspannekaken er ferdig når den er hevet og er gylden,
det tar ca 25-30 min.
Serveres nystekt med sprøstekt bacon og blåbærsyltetøy.
Tips! Lager du dobbel røre må, du bruk den store ovnspannen til å steke den i.
Husk å forvarm ovnen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 tanker om “Ovnspannekake