Mais- og løkkaker sammen med salat blir en god og enkel middag.
Får du kaker til overs, kan du ta de med på jobb neste dag og spise de til lunch.
Mais- og løkkaker:
ca 12 stk.
1 boks mais 300 g
1 dl fløte
1 dl mel
1,5 dl raspet ost
1egg
1 stk vårløk
1/2 rød løk
1-2 fedd hvitløk eller 1/2 kinesisk hvitløk
1 stilk stangselleri
1/2 ts salt
1/2 ts nykværnet pepper
smør til steking
Bland sammen fløte, mel og egg.
Skjær vårløk, rødløk, hvitløk og selleri i små biter.
Ha det og osten i røra.
Tøm vannet av maisen og ha den, salt og pepper i.
Rør så alt blir blandet.
Stek kakene i smør på middels varme,
til de blir gyldne på begge sidene.
Server kakene sammen med salat og en skje rømme.
*
Tips: Kakene smaker godt kald til lunch dagen etter, server de da med litt søt chilisaus .
De er kjempegode! Tusen takk for oppskrift:)
– Helle
Hurra for alle grønnsakene våre:)
Ser kjempegodt ut
klem fra Ane
Kjøkkentjeneste: kjøttfri mandag høres flott ut, tror jeg å innføre det.
maska: de er gode og kjempe enkle og lage. : )
Mmm, så godt ut – og passer perfekt til Meat Free Monday!
Disse må prøves. Ser kjempegode ut.
Takk for at du deler,og mange flotte bilder.
🙂