Mais- og løk kaker – vegetarmiddag


 Hvorfor ikke starte uke med en vegetarmiddag.
Mais- og løkkaker sammen med salat blir en god og enkel middag.
Får du kaker til overs, kan du ta de med på jobb neste dag og spise de til lunch.
 Mais- og løkkaker:
ca 12 stk.
1 boks mais 300 g
1 dl fløte
1 dl mel
1,5 dl raspet ost
1egg
1 stk vårløk
1/2 rød løk
1-2 fedd hvitløk eller 1/2 kinesisk hvitløk
1 stilk stangselleri
1/2 ts salt
1/2 ts nykværnet pepper
smør til steking
 Bland sammen fløte, mel og egg.
Skjær vårløk, rødløk, hvitløk og selleri i små biter.
Ha det og osten i røra.
 Tøm vannet av maisen og ha den, salt og pepper i.
Rør så alt blir blandet.
 Stek kakene i smør på middels varme,
 til de blir gyldne på begge sidene.
Server kakene sammen med salat og en skje rømme.
*
Tips: Kakene smaker godt kald til lunch dagen etter, server de da med litt søt chilisaus .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 tanker om “Mais- og løk kaker – vegetarmiddag