Rabarbrasyltetøy helt enkelt:
Dobbelt så mye rabarbra som sukker, og litt 2-4 ss vann.
eks:
600 g rabarbra
300 g sukker
2 ss vann
Vask og del rabarbraen i tynne skiver.
Vei den og ha den i en kasserolle,
ha i sukker (halparten så mye som rabarbraen)
og litt vann.
Kok den opp, og la en stå på middels varm plate i ca 15 min.
Slå plata på lav temperatur.
Rør jevnlig, særlig på slutten, da det fort kan brenne seg.
Mitt syltetøy ble ferdig på ca 30 min.
Jeg liker at rabarbrasyltetøyet blir mørkt,
og nesten litt karamellisert.
Du kan stoppe, når du synes det er nok mørkt.
Husk at det tykner litt mer, når et er kaldt.
Jeg liker at rabarbrasyltetøyet blir mørkt,
og nesten litt karamellisert.
Du kan stoppe, når du synes det er nok mørkt.
Husk at det tykner litt mer, når et er kaldt.
Rabarbrasyltetøy saker godt som pålegg,
kakefyll, og i desserter med krem.
Tips:
Både rå rabarbra og
Nå står jeg på kjøkkenet og lager rabarbarasyltetøy for aller første gang. Jeg følger din oppskrift og det lukter himmelsk 🙂
Supert! 🙂
Skreller du ikke rabarbraen? 🙂
Nei, ikke vist rabarbraen er fin. 🙂
Excellent goods from you, man. I have understand your stuff
previous to and you're just extremely magnificent. I actually like what you have acquired here, certainly like what you're stating and the way in which you say it.
You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible.
I can not wait to read much more from you. This is really a
tremendous site.
Also visit my web blog – Party invitations
Jeg googlet sukkermengde pr kilo rabarbra, fordi jeg hadde glemt det, og kom hit. Fin oppskrift og fin blogg.
Lisveth
Ja jeg liker jo det som er lettvint OG godt jeg da!
Synes rabarbra er så sommer!
Noterer meg oppskriften! – takk for at du deler!
Fine sommerdager til deg GRY!
Klem Lokki
Takk Lokki! Fine sommerdager til deg og! 🙂
Ååååå det er såååå godt med rabarbra! Kunne virkelig ønske eg hadde fri tilgang til det. Her blir det kun når dei ein sjelden gang har det i butikken…. Trist!
Har du nokon gang laga rabarbra pai? Det er godt det!
Ynskjer deg ei fin og kreativ pinsehelg!
Jeg har nok kjøpt den rabarbraen… ute i hagen min er den bare 2 cm…snøen har nettopp forsvunnet her nord.. Om en mnd håper jeg den er spiselig. Jeg har laget rabarbra pai for mange år siden, kanskje jeg må lage en og blogge. 🙂 Ønsker deg og ei flott pinsehelg! 🙂