Sommerhjerter av kransekakedeig:
ca 24 stk
500 g kransekakemasse (ferdigkjøpt)
100 g melis
*
Sett stekeovnen på 200 grader.
Del kransekakemassen i 8 like deler,
del så hver del i 3.
rull ut hver del til den er ca 20 cm lang.
Lag hjerter som vist på bildet.
Dryss over melis, bruk ei tesil.
Stek hjertene i forvarmet ovn 200 grader i 8-10 min.
De skal være lett gyldne.
Dryss over mer melis.
Avkjøl hjertene på rist.
*******’
Kransekake hjertene smaker kjempegodt sammen med is,
og en stek kopp kaffe!!
Oppbevar de avkjølte kakene i en tett boks.
For noen søte hjerter, hvilken ide! Har et spørsmål til deg ang deigen du har brukt. Jeg skal lage noen slike og gi de bort i gave. Vet du om kakene vil bli tørre hvis jeg lager de dagen før jeg gir de bort? Eller må jeg fryse de med en gang de er ferdige, for så å tine de dagen etter? 🙂 God jul 🙂
De blir litt tørre etter noen dager,jeg oppbevarer de i tett boks, men det er nok tryggest å fryse de, vist de skal gis bort.
God jul til deg! 🙂
Åh disse var søte, fin matblogg du har 🙂
Takk! 🙂
ohhh var jo et godt tips
Kjekt å ha når sommerbesøket stikker innom
Ønsker deg ei flott sommeruke
Klem fra Siv
Ja,kjempegode å servere til is, når man får besøk.
Sin sommeruke til deg og, klem tilbake! 🙂
Så nydelige og lette å lage (tror jeg da;))
Ha en vidunderlig uke Gry!
Søt klem Camilla;)
Fin uke til deg og!
Klem tilbake! 🙂