Kjøttboller er enkel og grei hverdagsmat,
Enkle kjøttboller:
ca 18 stk
400 g kjøttdeig
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 egg
2 ss melk (eller vann)
1 ss potetmel
1 hvitløksfedd
1/4 chili (vist du vil)
Rør kjøttdeigen seig sammen med salt og pepper.
Tilsett egg, melk, potetmel, opphakket chili og hvitløk.
Rør til alt er blandet.
Form kjøttdeigen til biller med en spiseskje dyppet i vann.
Legg kjøttbollene i ei ildfast form.
Stek de i forrvarmet ovn 200 g,
i ca 15 min.
****
Bak gjerne små poteter,
i ei annen form sammtidig.
18-20 små poteter vendes i 2 ss olje.
dryss på med 2 ts flaksalt.
Bakes i 200 g forrvarmet ovn til de er ferdige.
Er potetene små tar det ganske kort tid.
Server gjerne mojosaus (oppskrift her) og salat til.
*
Kjøttbollene smaker også godt sammen med potetmos og tytebær,
eller sammen med pasta og tomatsaus.
Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in
fact enjoyed account your blog posts. Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.
Feel free to surf my web page ; smartsass.info
Nammmm…Det va lurt den varianten å steike dem i steikovnen..det skal e gjøre neste gang..takk for at du deler..du har en fantastisk fin blogg her =)