Grove scones med Cottage cheese


Disse  grove sconesene er kjempegode og ganske sunne.

 Grove scones med Cottage cheese:
12 scones
1 beger Cottage cheese
1 beger havregryn
1 beger samalt hvete
2 egg
2 ts bakepulver
1 ts salt
 Sett stekeovnen på 200 grader.
Hell Cottage cheesen i en bakebolle,
mål opp 1 beger med havregryn, bruk Cottage cheese begeret,
hell det i bakebollen.
Mål så opp et beger med sammalt hvete, 
så 1 ts salt, 
bakepulver og eggene.
Bland alt, bruk hendene og kna så deigen er blandet. 
 Smør ei muffinsform med olje, fordel deigen i 12 like store deler.
Ha de i formen, strø litt havregryn på toppen.
Press litt ned.
Stekes i forrvarmet ovn ca 20 min.
 Avkjøl sconsene litt før de tas ut av formene.
 Scones passer like godt til salt pålegg,
som til søtt pålegg.
De er best nylaget, men er også fine og fryse.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “Grove scones med Cottage cheese