Grove scones med Cottage cheese:
12 scones
1 beger Cottage cheese
1 beger havregryn
1 beger samalt hvete
2 egg
2 ts bakepulver
1 ts salt
Sett stekeovnen på 200 grader.
Hell Cottage cheesen i en bakebolle,
mål opp 1 beger med havregryn, bruk Cottage cheese begeret,
hell det i bakebollen.
Mål så opp et beger med sammalt hvete,
så 1 ts salt,
bakepulver og eggene.
Bland alt, bruk hendene og kna så deigen er blandet.
Smør ei muffinsform med olje, fordel deigen i 12 like store deler.
Ha de i formen, strø litt havregryn på toppen.
Press litt ned.
Stekes i forrvarmet ovn ca 20 min.
Avkjøl sconsene litt før de tas ut av formene.
Scones passer like godt til salt pålegg,
som til søtt pålegg.
De er best nylaget, men er også fine og fryse.
syntes de ble litt "harde", så bløtet havregrynene i litt havremelk før jeg blandet røren og da ble de kjempesaftige! 😀 takk for oppskrift, har heeeelt dilla på disse nå!
Takk for fint tips! Skal prøve det neste gang. 🙂
Nam! (:
Takk for oppskriften.
Noterer den,
og skal bake disse.
🙂