Lammegryte:
4 porsjoner
800 g skivet lammelår
8 poteter
2 gulrøtter
200 g kålrot
1 hel hvitløk
1/2 liter god grønnsakskraft
urter(løpstikke, mynte, ringblomst)
Salt og pepper
Skrell og del opp poteter, gulrot, kålrot og hvitløk og ha det i ei ildfast form.
Strø på urter salt og pepper
Hell over kraften.
Legg over kjøttet, krydder det med salt og pepper.
Sett lokk på gryta og stek den i 200 g i ca 1,5 timer.
Myntesaus:
40 mynteblader
4 spiseskjer kokende vann
2-3 ts sukker
litt salt
1/4 kork eddik
Hakk opp myntebladene
og ha de i en bolle.
Hell over 4 ss kokende vann.
Ha i litt salt, sukker og eddik.
Smak om du synes den er passe.
Juster med litt mer eddik og/eller mer sukker.
Server myntesausen i en mugge
ved siden av lammegryta.
Etter en god halvannen time er gryta ferdig.
Sjekk at poteter og grønnsaker er kokte.
Server og hell over litt myntesaus.
With havin so much written content do you ever run into any
problems of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of unique content I've either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any methods to help reduce content from being ripped off? I'd certainly appreciate
it.
my site – stickers