Ananas-curd kan du bruke som kakefyll,
Ananas curd:
300 g renset ananas
200-300 g sukker
100 g smør
4 egg
*
Til Ananas og kokos curd
Halparten av ananas curden + 70 g kokos
Mos den ferdigrensede ananasen i en blender.
Bland ananasmos, sukker og smør i en kasserolle.
Sett det på svak varme,
og rør til sukkeret og smøret er smeltet.
Ta kasserollen av plata.
Bland sammen eggene.
Sil eggeblandingen ned i ananasblandingen,
rør hele tiden.
Varm nå opp blandingen på svak varme,
rør hele tiden, til det tykner, det skal ikke koke!!
Curden skal være tykk nok
til å dekke baksiden av en skje.
*
Hell halvparten av curden i et rent glass.
Sett på lokk og oppbevar det kaldt.
Rør inn kokosen i den andre halvdelen.
Hell den i et annet rent glass.
Sett på lokk og oppbevar den kaldt.
Åpnet glass må spises innen en uke.
Dette ser kjempegodt ut! Elskar lemon curd, så dette er sikkert herleg:)