Mørdeigskaker med krem og bringebær:
minst 24 stk
200 g smør(romtemperert)
350 g hvetemel
100 g sukker
2 egg
Topping:
3 dl kremfløte
2 ss ekte vaniljesukker gjerne hjemmelaget
en kurv bringebær
Bland sammen sukker, mel og smør.
Bland så i eggene til alt er blandet.
Pakk deigen i en plastpose og legg den i kjøleskapet
i minst en time.
Smør ei muffinsform med 24 hull med litt olje eller smør.
Ha i en skje deig i hvert hull, strø over litt mel.
Trykk utover i hvert hull så det blir en fordypning.
Stek kakene i 200 g i ca 20 minutter, til de er gyldne.
Vent noen minutter og snu forsiktig formen oppned,
så kakene detter ut.
Pisk fløten til krem sammen med vaniljesukkeret.
Fyll kremen i en kakepose med tipp.
Fyll kakene med krem.
Sett en bringebær på toppen på kakene.
***
Tilbakelinking Kaker til jul | Grys kjøkkenskriverier
Ser kjempe gode ut:-) Lekkert med krem og et bringebær på toppen 🙂
Nam! De ser kjempegode ut!