Kaken:
2 egg
3 dl fløte
1,5 dl smeltet smør eller nøytral olje
1/2 dl blåbær eller solbærsaft
350 g hvetemel
250 g sukker
2 ts bakepulver
Bland egg, smør, fløte og saft.
Sikt i sukker, hvetemel og bakepulver.
Rør til alt er blandet.
Hell røren i 2 x 20 cm runde smurte former.
Stek kakene i forvarmet ovn 180 grader i ca 45 minutter.
Sjekk med en kakepinne.
Avkjøl kakene helt. De kan med fordel lages dagen før.
*
Kakekrem:
100 g kald kremost
200 g mykt margarin(soft)
500 g melis
100 g smeltet sjokolade
*
Smelt sjokoladen og avkjøl.
Pisk sammen ost, margarin og melis i en miksmaster.
Hell i den smeltede avkjølte sjokoladen,
fortsett og pisk til det blir en luftig krem.
*
Montering:
Del de kalde kakene i to.
Legg en del på et kakefat smør på kakekrem.
Legg så på den neste delen smør på kakekrem,
fortsett til alle fire delene er brukt.
Dekk topp og sider med resten av kremen.
Kvik lunch og Nonstop kake:
1 stk kake (se ovenfor)
9 stk Kvik lunch
1 stor pose Nonstop
1 meter med silkebånd eller lignende
Del alle Kvik lunchene i to,
så det blir to og to striper.
Sett de rundt kaken tett i tett.
Knyt båndet rundt.
Hell Nonstop i midten.
Fordel de litt utover..
Se så flott!
Tror de ble veldig fornøyd med resultatet!
Så nå gleder de seg til å smake! 🙂