Prinsesse Erles kaker


 Småkaker en liten prinsesse verdig! 🙂

 Småkaker:
200 g smør eller soft
200 g melis
400 g hvetemel
1 egg
*
Ha mel, sukker, smør og egg i en matblender.
La maskinen kjøre til alt er blandet.
 Legg deigen på kjøkkenbenken og kna den lett sammen.
Legg den i en bolle og dekk med plast.
La den få hvile i minst en time.
 Kjevle ut deigen, bruk så lite mel som mulig.
 Trykk ut kakene med en form.
Jeg valgte denne søte bodyen. 
(Former får du kjøpt på mange butikker og nettbutikker.)
Legg kakene på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek kakene i forvarmet ovn 200 grader i ca 8 minutter.
Kakene skal være lett gyldne ytterst.
Avkjøl kakene.
Prinsesse Erles kaker:
 Småkaker, rosa, hvit og lys grønn fondant.
Utstikker, kakelim eller eggehvite.
glasur av melis eggehvite og sitronsaft.
*
Kjevle ut rosa fondant og trykk ut samme form som småkakene.
 Trykk ut pynt som vist over,
Sløyfe,
 og små blomster.
Lim de på med kakelim .
 Pisk sammen melis litt eggehvite og 1 ts sitronsaft
til en tykk glasur.
Smør glasur på kaken og lim fondanten på.
 La kakene tørke litt før de legges i tett boks.
 Kjempesøte småkaker som kan brukes i barneselskap, babyshower og navnedag/dåp.
Jeg laget disse i deg til mitt nyfødte barnebarn.
Så da kan bestemor ønske prinsesse Erle velkommen til verden.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

9 tanker om “Prinsesse Erles kaker