Sjokolademousse med mandarin


 Sjokolademousse med mandarin,
 tar det bare noen få minutter å lage.

 Sjokolademousse med mandarin:
12 små eller 6 store porsjoner
200 g mørk sjokolade
4 dl fløte
5-6 mandariner
*
Skrell og del opp mandarinene i biter.
Smelt sjokoladen i vannbad eller i microen (1-2 minutter)
Avkjøl sjokoladen litt.
Pisk fløten til krem
Legg mandarinbiten i dessertskåler
 (eventuelt gamle kopper/små glassskåler)
 Vend forsiktig inn sjokoladen i kremen.
Fordel sjokoladen i skålene.
Pynt med en mandarinbåt på hver dessert.
En kremdott litt mynteblader kan og brukes.
 
I anledning julen er desserten servert med en sjokoladeskje.
De kan du støpe selv vist du har form
 eller de kjøpes ferdig hos bla. Europris.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.