Frokost barer


 Frokost barer er lett og ta til vist du har det travelt,
lager du de selv kan du tilsette det du liker og tåler best.

 Frokost barer:
ca 16 stk
250 g store havregryn (glutenfri)
100 g kokos
100 g tranebær/rosiner eller oppskåret tørket aprikos
150 g frø som  linfrø/gresskar/solsikke/sesam
100 g opphakkede mandler eller nøtter  
1 boks søt kondensert melk (ca 400 g)
 Ha den kondenserte melken i en kasserolle og varm den
så den blir flytende. (les om kondensert melk her)
Bland sammen havregryn, kokos, frø, nøtter og frukt/bær
Hell over den lunkne melken.
 Bland alt godt sammen.
 Kle en liten langpanne ca  20 x 30 cm stor med bakepapir.
Hell i røra og bre det godt utover, klapp den flat.
Stekes midt i forvarmet ovn ca 60 minutter 140 g.
Den skal bli lett gylden og dufte godt av havregryn.
 Vent til den er lunken før den deles opp i 16 biter.
Legges i boks med bakepapir mellom lagene.
Oppbevar barene i tett boks i kjøleskapet, eller frys de.
 Frokost barene er mettende
 og kan godt deles i to, og brukes som mellommåltid.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Frokost barer