Grillet chilimarinert steinbit med tomatsalat


 Grillet steinbit er fin sommermat!


 Grillet chilimarinert steinbit:
2 personer
500 g steinbitfilet
2 ss olivenoljer
2 ss soyasaus
1/2 chili
saften av 1/2 sitron
salt og grovmalt pepper
 Hakk chili og bland den med olje, soyasaus, sitronsaft salt og pepper.
Hell blandingen i en dyp skål.
Pensel steinbitfileten med blandingen på begge sider,
 og la den ligge i resten av marinaden i ca 20 minutter.
 Grill fileten i 3 minutter på den ene siden,
 snu fileten og stek ca 3 minutter på den andre siden.
Alle griller er forskjellige og tykkelsen på fileten varierer,
så kjenn etter at den er så vidt gjennomstekt.
*
Mens fisken stekes lages salaten.
 Tomatsalat:
2-3 gode tomater
2-3 vårløk
ca 3 ss rømme
Salt og grovmalt pepper
 Del opp tomat og løk.
Legg tomat, rømme, løk salt og pepper lag vis i en serveringsbolle.
 ***
Server tomatsalaten til den grillede steinbitfileten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Grillet chilimarinert steinbit med tomatsalat