Grillet chilimarinert steinbit:
2 personer
500 g steinbitfilet
2 ss olivenoljer
2 ss soyasaus
1/2 chili
saften av 1/2 sitron
salt og grovmalt pepper
Hakk chili og bland den med olje, soyasaus, sitronsaft salt og pepper.
Hell blandingen i en dyp skål.
Pensel steinbitfileten med blandingen på begge sider,
og la den ligge i resten av marinaden i ca 20 minutter.
Grill fileten i 3 minutter på den ene siden,
snu fileten og stek ca 3 minutter på den andre siden.
Alle griller er forskjellige og tykkelsen på fileten varierer,
så kjenn etter at den er så vidt gjennomstekt.
*
Mens fisken stekes lages salaten.
Tomatsalat:
2-3 gode tomater
2-3 vårløk
ca 3 ss rømme
Salt og grovmalt pepper
Del opp tomat og løk.
Legg tomat, rømme, løk salt og pepper lag vis i en serveringsbolle.
***
Server tomatsalaten til den grillede steinbitfileten.
Det så veldig godt ut 🙂