Lydias marshmallows:
1 dl vann
4 ts gelatinpulver
2,5 dl lys sirup
4 dl sukker
1 dl vann
litt salt (1/8 ts)
2 ts vaniljeekstrakt
litt rosa matfarge
+
3 ss melis
1 ss maisennamel
Hell gelatinpulver og 1 dl kaldt vann i
kjøkkenmaskinbollen.
Hell 1 dl vann, sukker, sirup,
litt salt og vanilje i en kasserolle.
litt salt og vanilje i en kasserolle.
La det småkoke i ca 8 minutter,
eller til temperaturen er ca 120 grader.
Sett kummen med gelatinen i kjøkkenmaskinen og pisk
en tynn stråle av den varme sukkerlaken inn i gelatinen,
som vil smelte av varmen.
Ha i litt rød matfarge,
og pisk videre til det blir en tykk luftig masse.
Det tar fort 15 minutter…..
Bland sammen melis og maisenna.
Kle en form med matpapir og strø i melisblanding.
Hell den ferdige marshmallowsmassen i formen.
Strø over mer melisblanding.
La nå marshmallowsen stå kaldt over natten,
eller iallfall i 2 timer vist du ikke (som oss) kan vente.
Del opp i firkanter og rull i mer melisblanding.
Deilige søte rosa marshmallows er klare for å nytes.
Noe så nydelig! 🙂 Både i smak og utseende! 🙂
Det må jeg lage med barnebarnet 🙂 Tusen takk for nok en nydelig oppskrift 🙂
Elsker bloggen(e) dine 🙂
Håper du har en herlig helg 🙂
God klem fra Nina
Så hyggelig! Klem tilbake 🙂