Glutenfrie knekkebrød


Glutenfrie knekkebrød med frø.

Glutenfrie knekkebrød:
4 dl vann
1/2 dl rapsolje
3 dl blandet frø, hvor av minst 1 dl linfrø gjerne knuste
2 dl glutenfrie havregryn
2 dl grovt glutenfritt mel
litt fingersalt
 Bland alt utenom saltet i en kumme.
Smør det utover to bakepapirkledde stekebrett.
Strø litt fingersalt over.
 Stekes i forvarmet ovn, 
180 grader i varmluft eller 200 g i vanlig ovn,
først i 15 min
så deles det opp i ruter med et pizzahjul.
Stek videre i 15 min.
Knekk knekkebrødet i biter og slå av ovnen.
Vist ikke knekkebrødet er sprøtt nok,
 kan det stekes/tørkes på ettervarmen i ovnen.
Oppbevar knekkebrødene i tett boks.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Glutenfrie knekkebrød