Denne osten har jeg blogget før,men siden den er så god og jeg har forbedret den må jeg bare ta den med på nytt.
Vår datter Karoline og jeg var på julemarked i Berlin i 2010. Der fikk vi smake en ost lik denne, og ble helt solgt.
Siden har vi laget den hver jul.
Juleost – Karri og tranebærost:
200 g Philadelphia ost
100 g Kesam
ca 1 ss karri
50 g tørkede tranebær
Rør sammen Kesam og Philadelphiaost.
Ha i karri og tranebær.
Rør godt sammen,
Smak til med mer karri vist du vil.
Ha osten i et glass,
strø litt karri og tranebær over før servering.
Oppbevar osten kald med tett lokk.
Holdbarhet, se på Kesam og osten….
Tips: for en lettere variant,
bruk mager Kesam og Philadelphia light.
Hva bruker du osten til? Til middager, eller som pålegg o.l? 🙂
Takk takk takk……der fikk jeg plutselig bruk for tranebærene som jeg ikke husker hvorfor jeg kjøpte.
Denne hørtes veldig god ut:) Selger de tranebær i ordinære matforretninger?