Rå laks og avokado blomst


Rå lakserose med avokado, vakkert og veldig godt!

Pr porsjon:
ca 150 g rå laksefilet
1/2 avokado
1/2 lime, skall og saft
3 ss god olivenolje
litt chili
1 liten bunt koreander
Salt og pepper
Dressing:
Vask limen og rasp av skallet og press ut saften.
Hakk opp ønsket mengde chili
Hakk opp koreande.
Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.
*
Pensel litt olivenolje på tallerkenen.
Del og rensk en avokado, legg en halv avokado midt på tallerkenen.
Skjær laksefileten i tynne skiver og legg den fint rundt avokadoen.
Gjem 3 skiver som rulles til en rose og plasseres i avokadoen.
Tips: Nå kan retten dekkes med plastfolie og settes kaldt.
Like før servering, legges dressingen på laksen.
Server gjerne kald hvitvin til!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.