Lammepølser


Lammepølser laget av lammekjøttdeig, blir både smaksrike og gode!
Lammepølse:
4 porsjoner
400 g kjøttdeig av lam
1 stort eller 2 små egg
1 sjalottløk
1 neve selleriblader eller blad persille
2 fedd hvitløk
1/2 dl fløte
1 ss potetmel
1 ts salt
1/2 ts røkt paprika
litt smør til steking
1 sprøytepose eller tykk plastpose
Rør sammen kjøttdeig, salt, paprikapulver og hvitløkpure.
Ha i egg, potetmel og fløte.
Hakk løk og blader godt, og bland alt til en god og jevn deig.
Ha deigen i en sprøyrepose eller lignende.
Klipp av spissen så hullet blir ca 2 cm-
Varm litt smør i en panne, på litt over middels varme.
Sprøyt ut ca 8-10 cm lange pølser.
Stek de godt på alle sider.
***
Server pølsene med rå løk, god sennep og litt salat.
Tips: pølsene smaker og godt med potetmos.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.