Sjokoladekake av egg og sjokolade


Sjokoladekaken som bare består av egg og sjokolade, enklere blir det ikke!

Sjokoladekake av egg og sjokolde:
(8 kakestykker)
300 g sjokolade
3 store egg
*
En bakepapirkjedd form ca 18 cm
*
Tilbehør, pisket krem (og gjerne frukt eller bær)

Smelt sjokoladen i vannbad eller i microen (1+1+1 min) og avkjøl.
Rør 3 eggeplommer i sjokoladen.
Pisk 3 eggehviter stive og vend dem i sjokoladerøren.
Hell røren i formen.
Stekes nederst i forvarmet ovn 170 g i ca 30 minutter.


Avkjøl kaken helt på rist, den vil falle litt sammen.


Når kaken er lunken fjernes formen og bakepapiret.

Server kaken med pisket krem og et dryss med kakao.
P.s. Det smaker godt med frukt eller bær til.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.