Myke bananscones, glutenfri


b1Myke gode og saftige bananscones smaker godt med smør og syltetøy på.

b2ca 10 stk
1 stor moden banan
3 ss rapsolje
3 ss tykk yoghurt
6 ss lyst glutenfritt kakemel
3 ss havrekli (glutenfri)
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1/2 t salt
200 g i ca 20 minutt

b3

Legg bananen i en kumme og krakk den sund med en gaffel.
bland i olje og yoghurt.
Ha i mel, havrekli, fiberhusk, bakepulver og salt.
Rør deigen lett sammen .

b4Kle et stekebrett med bakepapir og sett deigen på med en spiseskje.
Stek sconsen midt i forvarmet ovn 200 g i ca 20 minutter.
Avkjøl sconsen på rist.

b5Sconsen smaker best nylaget.

b6Server banansconsen med smør og syltetøy til.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.