Lager du hamburgere selv, får de den smaken du ønsker. Her er den laget etter min manns ønske.
Disse er ikke kjempestore, men passe store, og mye lettere å spise, og du kan godt spise to! 🙂
4 stk.
400 g kjøttdeig
1 egg
1 ss sennep
100 g finhakket løk, bruk den løken du vil (vår-, sjalotte-, gul-, rød-, purreløk)
1 fedd hvitløk
1/2 finhakket chili
1 ts røkt paprika
1 ts salt
1 ts grovmalt pepper
*
Tilbehør:
4 hamburgerbrød (oppskrift her)
sennep, salat, agurk, tomat og løk
Ha alt i en bolle
og bland godt sammen!
Del deigen i 4 like biter og form 4 hamburgere med hendene, som du dypper i litt vann.
Legg hamburgerne på et bakepapir til de skal stekes.
Stek hamburgerne i en stekepanne med litt olje i ca 1,5 minutt på hver side.
De skal være stekte og saftige. La de hvile litt før de spises.
Server de med gode hamburgerbrød, sennep, salatblader, skiver av agurk, tomat og løk.
Hamburgeren er og fine å grille.
Tips. Finner du kjøttdeig på tilbud, kan du lage mange, og frys de ustekte.