Snikkersmuffins


s1

Snikkersmuffins er enkelt å lage, du trenger ikke steke de, bare smelte, røre og la de stivne.
De kan lages glutenfrie.

s2

Ca 24 muffins
200 g  peanøttsmør
200 g sirup
300 g sukker
ca  1 l  Cornflakes eller lignende. Glutenfri /eller vanlig vist du tåler det
*
150 g sjokolade (lys eller mørk)
1 ss smør
ca 100 g peanøtter
24 muffinsformer av papir

s3Smelt sammen sirup, peanøttsmør og sukker i en ganske stor gryte, på middels varme.
La det småkoke mens du rører i ca 5 minutter.
Ta gryta av varmen og hell i cornflakesen, rør så alt blir godt bladet.
s4Fordel røren i muffinsformene, trykk massen godt ned.
Smelt sjokoladen sammen med smøret enten i micoren (maks 1,5 min) eller over vannbad.
Legg ca 1/2 ss sjokolade på hver muffins, stryk den litt utover.
Stø på peanøtter.
Sett snikkersmuffinsene kaldt til de skal serveres.
s5DE som ikke blir spist opp med en gang… kan oppbevares kaldt i en tett boks.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.