Grønn pasta servert med laks og krepsehaler i fløtesaus, lager du på 15 minutter.
4 porsjoner
1 pakke grønn fersk pasta til 4 porsjoner
400 g fersk laksefilet
60 g krepsehaler
1 vårløk
1 rød chili
150 g gulrot
litt dill
2 dl fløte
25 g smør
salt og pepper
Del opp gulrøtter, vårløk og chili.
Fjern frøene i chilien vist du vil ha det mildere.
Del laksen i biter.
Smelt smøret i en stekepanne,
og stek løk, chili og vårløk i et par minutter.
Hell i fløten og la det småkoke i et par minutter til.
Kok pastaen som vist på pakken.Slå av varmen, og ha laks og krepsehaler i fløtesausen.
Rør det lett inn, det skal bare varmes på ettervarmen.
Hall vannet av pastaen og bland det forsiktig inn.
Server retten med en gang, pynt med dill på toppen.