Glutenfrie knekkebrød med frø.
Glutenfrie knekkebrød:
4 dl vann
1/2 dl rapsolje
3 dl blandet frø, hvor av minst 1 dl linfrø gjerne knuste
2 dl glutenfrie havregryn
2 dl grovt glutenfritt mel
litt fingersalt
Bland alt utenom saltet i en kumme.
Smør det utover to bakepapirkledde stekebrett.
Strø litt fingersalt over.
Stekes i forvarmet ovn,
180 grader i varmluft eller 200 g i vanlig ovn,
først i 15 min,
så deles det opp i ruter med et pizzahjul.
Stek videre i 15 min.
Knekk knekkebrødet i biter og slå av ovnen.
Vist ikke knekkebrødet er sprøtt nok,
kan det stekes/tørkes på ettervarmen i ovnen.
Oppbevar knekkebrødene i tett boks.
Mhhh jeg liker knekkebrød – takk deg for oppskrifter og bilder :-))
Jeg vil gå gjøre innkjøp og bake i morgen. Ha en fin kveld.
Hilsen fra Viola