Enkle scones i cupcakeform


 Er du fri for brød?
 Da kan du lage scones på 20 minutter.

 Enkle scones i cupcakeform:
ca 9 stk
3 dl havregryn (glutenfrie havregryn)
1-2 ss frø (kan utelates)
2 dl mel ( glutenfritt mel)
2 ts bakepulver
1 ss sukker (eller annet søtstoff)
1 ts salt
4 ss rapsolje 
2 dl yoghurt (eller surmelk/melk/vann)
 Sett ovnen på 220 grader.

Bland sammen alt det tørre,
 og bland sammen veske og olje.
Bland så alt sammen til en lett deig. 

 Smør en cupcakeform  med olje og legg en ss deig i hver.
Jeg fikk 9 stk.
Stek sconsen midt i forvarmet ovn i 12-15 minutter. 
Avkjøl sconsene. 
 Server de gjerne med smør og syltetøy.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Enkle scones i cupcakeform