Kyllingcurry med sopp og pasta:
4 porsjoner
400 g kyllingfilet
200 g champinjonger
1 gul løk
1 kinesisk hvitløk eller 2-3 fedd
1/2 chili
2 vårløk
3 dl fløte
1 ss curry (karri)
1 ts sukker
litt olje
salt og pepper etter smak
+
250 g kokt fersk pasta
Del kyllingen i biter på en egen fjøl,
husk å vask fjøla og kniven godt etter bruk.
Skrell og del opp løk, chili og hvitløk i skiver,
stek det i litt olje i ei stekepanne til det er mørt,
på middels varme.
Ha i kyllingen og stek til den er lett gylden.
Sopp og curry tilsettes og røres inn.
Ha over fløten og la det surre til kyllingen
er gjennomstekt og mør,
og fløtesausen er kokt litt inn.
Smak til med litt sukker, salt og grovmalt pepper.
Del til sist opp vårløken og ha 1/2 parten i.
Kok pastaen og rør den i gryta.
Strø over resten av vårløken rett før servering.
Ha gjerne litt ekstra grovmalt pepper over.