Lydias marshmallows


 Deilige myke hjemmelagede rosa marshmallows.

 Lydias marshmallows:
1 dl vann 
4 ts gelatinpulver
2,5 dl lys sirup
4 dl sukker
1 dl vann
litt salt (1/8 ts)
2 ts vaniljeekstrakt
litt rosa matfarge
+
3 ss melis
1 ss maisennamel
 Hell gelatinpulver og 1 dl kaldt vann i 
kjøkkenmaskinbollen.
 Hell 1 dl vann, sukker, sirup,
 litt salt og vanilje i en kasserolle.
 La det småkoke i ca 8 minutter,
 eller til temperaturen er ca 120 grader.
Sett kummen med gelatinen i kjøkkenmaskinen og pisk
en tynn stråle av den varme sukkerlaken inn i gelatinen,
som vil smelte av varmen.
Ha i litt rød matfarge,
 og pisk videre til det blir en tykk luftig masse.
Det tar fort 15 minutter…..
 Bland sammen melis og maisenna.
Kle en form med matpapir og strø i melisblanding.
Hell den ferdige marshmallowsmassen i formen.
 Strø over mer melisblanding.
La nå marshmallowsen stå kaldt over natten,
eller iallfall i 2 timer vist du ikke (som oss) kan vente.
 Del opp i firkanter og rull i mer melisblanding.
Deilige søte rosa marshmallows er klare for å nytes.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Lydias marshmallows