Hjemmelaget sandwich is


 Bernhard og bestemors sandwich is smaker kjempegodt!


 Bernhard og bestemors hjemmelaget sandwich is:
3 liter ferdig is, eller hjemmelaget
til to kaker
2 x 3 egg
2 x 100 g sukker
2 x 40 g  kakao
2 x 60 g mel (glutenfri fin kakemiks eller hvetemel)
2 bakepapir
*
papir og hyssing for å pakke inn isene
Først: 
Ta isen ut av fryseren, så den blir litt tint.
Sett stekeoven på 225 grader.
*
 Lag første kake:
Pisk 3 egg og 100 g sukker til eggedosis.
Mål opp mel og kakao, og sikt det i en bolle.
 Hell melblandingen i eggedosisen, og rør forsiktig sammen.
Legg  litt røre på et stekebrett og legg på et bakepapir.
 (så glir ikke papiret av brettet)
 Smør røra utover bakepapiret. 
Stek kaken midt i forvarmet ovn i ca 10 minutter.
Ta den ut av ovnen og avkjøl den på rist.
*
Så lager du kake nr to på samme måte.
 Når begge kakene er helt kalde,
legges den ene kake bunnen, med papiret ned i en langpanne.
Smør isen utover, og legg neste kake over med papiret opp.
Dra av det øverste papiret,
 og sett kaken i fryseboksen i 4 timer.
 Etter minst 4 timer tar du kaken ut av fryseren,
 og deler den i sandwitch størrelser,
eller i de størrelsene du vil.
 Pakk inn isene i papir og knytt hyssing rundt.
Eller legg isene i boks med papir mellom lagene.
Dette må gjøres fort så ikke isen smelter.
Legg nå isen i fryseren igjen, til den skal spises.
Bernhard synes isen ble kjempegod!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

150 tanker om “Hjemmelaget sandwich is