Minst en uke før du skal lage kakene lages pynten,
så den får stå og tørke.
Cupcakes til sommer bryllup:
36 stk
Lag dine yndlings cupcakes,
eller bruk denne oppskriften:
6 dl hvetemel
1 1/2 dl sukker
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
3 egg
1 1/2 dl olje
3 dl melk
Topping og pynt:
Ostesmørkrem, litt grønn matfarge,
en tipp med stjerneform,
sprøytepose, noen dråper smak til kremen,
jeg valgte champagne,
36 fondant blomster, 36 fondant blader,
små fondant blomster, hvite sukkerperler
Ostesmørkrem:
Pisk sammen 100 g kald kremost, 200 g myk soft margarin
og 500 g melis.
Pisk i ca 5 minutter til kremen blir tykk
og kremet smak til med champagnedråper.
Sett tippen i sprøyteposen,
og smør litt grønn farge på den ene siden.
Fyll posen med krem.
Sprøyt topper eller roser på alle kakene.
Pynt med blomster og blader.
Strø over noen hvite sukkerperler.
Kakene kan bakes i forveien,
og singelfryses en uke før de skal serveres.
Tines en time før servering.
Best smaker de om de bakes samme dagen.
Da må de oppbevares kaldt, før servering.
Tilbakelinking Alfabetisk kakeregister | Grys kjøkkenskriverier
Wow, så friske og lekre 🙂