Sjokolademousse
med frysetørkede bringebær:
2-4 porsjoner
2 dl fløte
80 g mørk sjokolade,
her er det brukt sukkerfri
ca 15 frysetørkede bringebær
Smalt sjokoladen i vannbad.
Pisk myk krem av fløten.
Legg 3-4 bringebær i hvert serveringsglass.
Ha i 1 ss krem i hvert glass.
Av kjøl den smeltede sjokoladen.
Bland inn resten av kremen.
Fordel sjokolademoussen i glassene.
Knus 2-3 bringebær over som pynt.
Bringebærene er syrlige og passer godt til sjokolademoussen.
Sett desserten kaldt til den skal serveres.
Det blir 2 store, 3 mellomstore
eller 4 passe små desserter av oppskriften.
Hvor har du fått tak i de kjempefine serveringsglassene ??
Hos Søsterne Grene. 🙂
Lekkert 🙂