Ovnsbakt fisk med ostesaus, erter og chorizo
4 porsjoner
800 g frossen fiskefilet (torsk, sei…)
200 g frosne erter
100 g chorizopølse
2 dl fløte
100 g kremost
1 lime
salt og pepper
*
tilbehør:
4 porsjoner pasta
eller
squash pasta av 2 squash (se her)
parmesan
olivenolje
Sett ovnen på 200 grader.
*
Rør sammen fløte og kremost til en saus.
Smak til med limesaft, salt og pepper.
Ha erter i en ildfast form,
legg over fiske filetene som er delt i porsjonsstykker.
Skjær chorizopølsen i skiver og fordel den over.
Krydder med salt og grovmalt pepper.
Hell så ostesausen over.
Sett formen midt i forvarmet ovn 200 grader.
Bak fisken til sausen er gylden og fisken er kokt.
Det tar ca 30-35 minutter.
Rør litt i sauen så den blander seg med fiskekraften.
Serveres med pasta eller squashpasta.
Hell over litt god olivenolje
og strø på lit parmesan før servering.