Kyllinglår med sopp og salat


 Ovnsbakte sopp og kyllinglår.

 Kyllinglår med sopp og salat:
2 personer
2 store kyllinglår
200 g sjampinjong
50 g smør
6 blader salvie
1 rød chili
2-3 hvitløksfedd
salt/pepper
*
10 små tomater
2 never med ruccola salat
10 sorte oliven
1/2 sitron
olivenolje
balsamicoeddik
salt og grovmalt pepper
 Sett stekoven på 200 grader.
Løft forsiktig skinnet opp fra kyllingen så det blir en lomme.
Legg inn 2 salvieblader, 1/2 hvitløk og 1 ss smør.
Klem det litt utover.
Krydder godt med salt og grovmalt pepper.
Del opp soppen og ha den i ei ildfast form.
legg resten av smøret, hvitløken, salviebladene og chilien over.
Legg på kyllinglårene.
Stekes midt i forvarmet ovn 200 g i ca 40 minutter.
Sjekk med en kniv/syl om kyllingen er ferdig.
Kommer det rosa veske ut,
 når du stikker i den tykkeste delen må det stekes litt til.
Vesken skal være blank.
 Lag salat og legg den på to fat.
Hell over olje, balsamicoeddik, sitronsaft salt og pepper.
 ***
 Legg sopp og kyllinglår på fatene,
pynt med 1/2 chili…
og server.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.