Sjokoladeskuffkake uten egg med rosa glasurtopping


 Saftig og god sjokoladekake uten egg.

 Sjokoladeskuffkake uten egg:
(en stor kake som rekker til mange)
200 g smeltet smør
1 liter kulturmelk
500 g sukker
700 g hvetemel
100 g god bakekakao
3,5 ts natron
 Hell smeltet smør og kulturmelk i en bakebolle og bland.
Ha i mel , natron og siktet kakao.
 Rør godt og hell røra i ei bakepapirkledd langpanne.
Stek kaka nederst i ovnen, forvarmet til 200 grader i ca 30 minutter.
Kjenn etter med en bakepinne.
Avkjøl kaka helt.
Rosa glasurtopping:
100 g romtemperert smør
100 g ferskost
500 g melis
1 pose dessertsaus uten koking bringebær eller jordbær
små marshmallows eller kakestrø til pynt
 Bland sammen smør, ost, melis og dessertsaus 
og pisk det i kjøkkenmaskinen så det blir en tykk glasur.
 Smør det utover den kalde kaken.
 Dryss over mini marshmallows og trykk de litt ned i glasuren.
Del kaken i biter, det blir mange….
Kaken er saftig og holder seg godt i flere dager.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

11 tanker om “Sjokoladeskuffkake uten egg med rosa glasurtopping