Siden jeg for en måned siden hadde kjøpt inn sjokolade,
treskjeer, celofan og rødhvite bånd,
trengte jeg bare et ekstra puff.
Det fikk jeg da jeg så i det fine nye bladet BAKE!
Sjokoladeskjeer:
ca 14 stk
200 g mørk sjokolade
1 dl melis
1/2 dl kakao
1 ts ekte vanilje (kan utelates)
1/4 ts knust flaksalt (kan utelates)
14 skjeer (gjerne i tre, mine er kjøpt på Europris)
1 silikonform
cellofan eller plastfolie
bånd eller hyssing
en liten lapp med oppskrift
Smelt sjokoladen over vannbad eller i microen (ca 2 min)
rør inn siktet melis og kakao, vanilje og salt.
La det bli en glatt tykk masse.
Fordel sjokolademassen i formen og en skje i hver sjokolade.
Sett de kjørlig ca 1 time.
Ta de forsiktig ut av formen.
Pakk de inn i cellofan eller plast og knytt på et bånd, se over.
Vist de skal gis bort: Lag en lapp på hver der det står:
Rør sjokoladen ut i 2 dl varm melk.
Jeg må jo prøve……
Varm opp 2 dl melk til kokepunktet,
legg sjokoladeskjeen i en kopp og hell i den varme melken.
La det stå i et par minutter.
Rør godt og nyt! 🙂
Beklager, ser jo nå at du har skrevet det i oppskriften 🙂
Hei! Hvor har du kjøpt de fine skjeene?
Fine 🙂
Atom