Mitt beste smørbrød:
1 stor fersk skive brød
1 tomat gjerne plommetomat, eller 4-5 små tomater
1 mozzarellaost
2-3 blader fersk basilikum
litt brelett eller smør
olivenolje
fingersalt
grovmalt sort pepper
Bruk et godt ferskt surdeigsbrød eller
bak gjerne dette gode brødet: oppskrift her
Del opp ost og tomater i tykke skiver.
Smør litt brelett på den ferske brødskiven.
Legg på mozzarellaost, tomatskiver og fersk basilikum.
Hell over litt god olivenolje, strø på litt salt og grovmalt pepper.
*
Dette er mitt yndlingssmørbrød, hvordan er ditt?
Ja takk ; )
Yoghurtglasur hørtes interessant ut.
Selv har jeg fått dilla på pasta, bånd / skruer med mandler.
Kjør mandler og hvitløk litt i blender, stekes i god olje sammen med brødrasp. Ha i noen ss pastavann, og bland alt inn i pastaen. ( Mitt mattips til deg ) Google har flere variasjoner…
God helg.