Litt lettere og glutenfri pizza med høstens gode tomater:
1 pose Toro lavkarbomiks for brød og rundstykker (uten gluten)
2 egg
3 dl vann
1 ss olje
3 ss ketsjup gjerne med sort pepper
4-6 tomater
100 g skinke
100-150 g revet gul ost (gjerne mager)
basilikum
grovmalt sort pepper
Bland sammen brødmiks, vann, egg og olje.
trykk eller kjevle ut deigen på et bakepapirkledd stekebrett.
Fordel (sprut) over ketsjup.
Del opp tomat og legg den på, så skinke og revet ost.
Dryss over basilikum eller andre urter.
Stek pizzaen i forvarmet ovn 200 grader til osten er gylden.
Det tar ca 40 minutter.
Kvern over litt nymalt sort pepper.
Deilig pizza.
Det som blir igjen kan godt spises kaldt, i matpakken dagen etter.
Herlig. Nok engang klarer du det! Med en 17 åring i huset som endelig har fått Cøliaki diagnosen må jeg bare prøve. Tusen takk!
Den så god ut 🙂