Litt lettere og glutenfri pizza med høstens gode tomater


 Denne pizzaen er god, mettende og glutenfri.

 Litt lettere og glutenfri pizza med høstens gode tomater:
1 pose Toro lavkarbomiks for brød og rundstykker (uten gluten)
2 egg
3 dl vann
1 ss olje
3 ss ketsjup gjerne med sort pepper
4-6 tomater
100 g skinke
100-150 g revet gul ost (gjerne mager)
basilikum
grovmalt sort pepper
 Bland sammen brødmiks, vann, egg og olje.
trykk eller kjevle ut deigen på et bakepapirkledd stekebrett.
 Fordel (sprut) over ketsjup.
Del opp tomat og legg den på, så skinke og revet ost.
Dryss over basilikum eller andre urter.
 Stek pizzaen i forvarmet ovn 200 grader til osten er gylden.
Det tar ca 40 minutter.
Kvern over litt nymalt sort pepper.
Deilig pizza.
 Det som blir igjen kan godt spises kaldt, i matpakken dagen etter.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Litt lettere og glutenfri pizza med høstens gode tomater