Supergode brownies muffins toppet med ferske bringebær og krem.
Brownies muffins:
12 stk
100 g mørk sjokolade
100 g smør
250 g sukker
1 ss kakao
3 egg
100 g toro glutenfritt mel (eller hvetemel)
+
3 dl fløte
1 kurv ferske bringebær ca 36 stk
Ha sjokolade, smør, sukker og kakao i en kasserolle,
rør det sammen på middels svak varme, til det blir en jevn røre.
Pisk sammen eggene og rør de i.
Sikt i melet og rør så alt er blandet.
Fordel kakemassen i muffinsformer.
Stek muffinsen i forvarmet ovn 170 grader i 20 minutter.
Avkjøl brownies muffinsen, og pisk fløten til krem.
Legg tre bringebær på hver muffins.
Sprøyt over kremen.
Sett kakene kjørlig til de skal serveres.
åh dessa ser helt ljuvliga ut och skulle allt vilja ha en sån här nu…mmm mums
Friske bær under toppingen – kvifor har eg ikkje tenkt på det før? Genialt! Det skal hugsast (og prøvast ut!)
Kjempe lekre 🙂