Sjokolade pavlova med krem og kaffe curd


Sjololadepavlova en er pyntet med en rose fra hagen.

 Sjokoladepavlova:
4 eggehviter
250 g sukker
litt salt
1 ts hvitvinseddik
2 ts maizenamel
100 g mørk sjokolade
+
1 glass kaffe curd (se forrige innlegg på bloggen)
4 dl fløte
litt kakao
1 rose
 Pisk sammen eggehvitene og litt salt ca 1/8 ts til det er stivt.
Tilsett sukkeret litt etter litt pisk til alt sukkeret er oppløst,
 og massen er blitt seig og blank.
Hakk opp sjokoladen og rør den maizenamel og eddiken 
forsiktig inn i marengsen.
Legg massen på et bakepapirkledd stekebrett.
Prøv å lag en rund form.
*
Stek sjokoladepavlovaen
i 1,5 timer i 140 grader.
Slå av ovnen og la pavlovaen bli avkjølt i ovnen.
Legg sjokoladepavlovaen på et kakefat. 
 Pisk krem av fløten og bre det over.
Dryss over kaffe curd og litt kakao.
Sett en rose på midten.
Server sjokoladepavlovaen nylaget.
server gjerne ferske bær til.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Sjokolade pavlova med krem og kaffe curd