Stå 20 minutter tidligere opp enn de andre,
Scones med frø:
4 ss smeltet smør
2 dl melk
3 dl hvetemel
2 dl havregryn
1 dl blandede frø + litt for å strø oppå
2 ts bakepulver
1 ts salt
1 ss sukker
*
Sett stekoven på 220 grader
Ha alt i en bolle,
og rør til alt er blandet.
Sett sconsen på et bakepapirkledd stekebrett med en skje.
Det blir ca 10 stk.
Strø litt frø på toppen av hver scones.
Stek de i forvarmet ovn 220 grader i ca 12 minutter.
De skal være gyldne, men ikke brente.. pass på.
Avkjøl de litt og server.
Serveres gjerne sconsen med med egg og ansjos eller
med ricotta/rømme og nyrørt bringebærsyltetøy til.
Me encanta scones se ve muy ricos y crujientes ,saludos y abrazos
Så koselig 🙂 Jeg er oppe før de andre, så lager nok frokost – men bruker tiden til å trene 🙂