Pulled beef:
til 5-6 personer
Dag 1:
1,5 kg benfri oksesmåsteik
1 flaske Sweet Baby Ray´s Barbicue Sauce
eller lignende barbecue saus med røkt smak ca 500 gram.
*
Legg kjøttet i en skål og hell over barbecue sausen.
La det stå kaldt over natten.
Pullet beef:
Dag 2 :
1 porsjon barbecu marinert oksekjøtt
litt salt og nykværent pepper
2 store løk
1 hvitløkbåt
(1/2 chili vist du vil)
Skrell og del opp løk, hvitløk og chili,
Ha det i en ildfast form.
Strø over litt salt og nykværnet pepper.
Hell i det marinerte kjøttet og bland godt.
Sett lokk på formen eller dekk til med aluminiumsfolie.
Stek nå kjøttet i 5-6 timer i 125 grader.
Kjøttet skal bli helt mørt
og dette lett fra hverandre.
Server gjerne Pullet beef sammen med bakt potet og salat.
Inspirasjon til denne retten fikk jeg fra denne flotte bloggen ( link.)
Charlotte laget Pullet pork som sikkert smakte vel så godt.
Ja, takk ! 🙂
Ja Gry, som sikkert er tar du de skjønneste retter et steg lenger! Vet du, bakt potet til må smake veldig godt – liksom høstrett så det schvunger 🙂 Ja og litt salat for å balansere det hele…
Takk for super ide og for at du linker – det er stas skal du vite 🙂
Nydelig søndag til deg 🙂
🙂