Pannekaker med krem og jordbær


 Nystekte pannekaker med krem og jordbær smaker like godt
til dessert på søndag, som til formiddagskaffen på lørdag. 🙂

Pannekaker  (ca 5-6 stk)
2,5 dl melk
1,5 dl mel
2 egg
1/4 ts salt.
Rør sammen melk salt og mel,
ha til sist i eggene og rør lett.
Stek pannekakene på begge sider i varm panne med litt smør i.
La de avkjøle seg litt.
*
Pisk krem av 2-3 dl fløte
og rens og skjær 20 jordbær i skiver
 Nå er alt klart !
 Ta en pannekake på et fat og legg på  krem og jordbær.
Dryss over litt sukker vist du vil.
Brett pannekaka dobbelt og kos deg!
Superenkelt og supergodt!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.